علت جوش آوردن پکیج ایران رادیاتور و بوتان چیست؟

علت جوش آوردن پکیج ایران رادیاتور و بوتان چیست؟

یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین سیستم‌های گرمایشی در ساختمان‌ها پکیج‌ها هستند که در چند سال اخیر طرفداران بسیار زیادی پیداکرده‌اند. از سیستم‌های گرمایشی برای تأمین آب گرم مصرفی و گرم کردن فضای خانه استفاده می‌کنند. درواقع این سیستم‌های گرمایشی به‌عنوان یک جایگزین عالی برای موتورخانه‌ها شناخته می‌شوند. پکیج‌ها مزایای بیشتری نسبت به موتورخانه‌ها دارند. بنابراین با استقبال بیشتری مواجه شده‌اند. این محصولات اندازه کوچک‌تری داشته و علاوه بر ساختمان‌های مسکونی در ساختمان‌های تجاری و اداری کاربرد دارند.

جوش آوردن پکیج چه معنایی دارد؟

جوش آوردن سبب اختلال در عملکرد سیستم گرمایشی شده و مشکلات زیادی را برای دستگاه به وجود می‌آورد. در بعضی مواقع درحالی‌که سیستم گرمایشی فعال هستند صدای ناخوشایندی می‌دهند. در این هنگام چراغ‌قرمز موجود در سیستم‌های گرمایشی روشن‌شده و از دستگاه بخار بلند می‌شود.

درنهایت سیستم گرمایشی خاموش می‌شود و به این فرایند جوش آوردن پکیج می‌گویند. هنگامی‌که سیستم گرمایش جوش می‌آورد نگرانی زیادی برای کاربران به وجود آورده و زندگی آنها را با اختلال مواجه می‌کند. درواقع دلایل مختلفی وجود دارد که سبب می‌شود تا سیستم گرمی جوش بیاورد.

به‌عنوان‌مثال هنگامی‌که پمپ سیرکولاسیون خراب شود شیرهای رفت‌وبرگشت بسته و مسدود شوند این اتفاق رخ می‌دهد. همچنین کثیفی و جرم رفتن توری صافی برگشت و مبدل ثانویه و اصلی و سوختن شیر موتوری از دیگر دلایل عمده به شمار می‌روند. در حقیقت سیستم‌های گرمایشی هم در فصل تابستان و هم در فصل زمستان دچار این مشکل می‌شوند. هرچند که این اتفاق بیشتر در فصل زمستان رایج است.

عدم به گردش درآمدن آب دلیلی برای جوش آوردن دستگاه

هنگامی‌که مسیر جریان آب به دلیل تشکیل رسوب بسته شود آب قادر به گردش در مدار نبوده و سبب می‌شود تا سیستم گرمایشی جوش آورد. خراب بودن منبع انبساط دستگاه یا نشتی دستگاه سبب می‌شود تا در جریان آب در مدار اختلال ایجادشده و سیستم گرمایشی جوش بیاورد.

مقاله مرتبط:  برای نصب پکیج چه باید کرد؟

هنگامی‌که در سیستم گرمایشی آب به گردش درنیاید دستگاه صداهای عجیب‌وغریبی از خود بروز می‌دهد و بعد از تشکیل بخار دستگاه خاموش می‌شود. در این هنگام به‌اصطلاح می‌گویند که سیستم گرمایشی جوش آورده است.

در بعضی مواقع خرابی در پمپ دستگاه سبب جلوگیری از گردش آب در مدار می‌شود. عدم انجام هواگیری پکیج یا سرویس دوره‌ای سیستم‌های گرمایشی سبب بروز چنین مشکلی می‌شود. درواقع وقتی سیستم گرمایشی هواگیری و سرویس دوره‌ای نشود پمپ به‌جای به گردش درآوردن آب، هوا را به گردش درمی‌آورد. به گردش درآوردن آب سبب می‌شود تا بر روی دستگاه فشار واردشده و سیستم گرمایشی جوش آورد.

رسوب گرفتن و مشکل در پمپ سیرکولاتور دلیلی برای جوش آوردن دستگاه

همان‌طور که در قسمت قبل شرح دادیم وجود رسوب در سیستم‌های گرمایشی از حرکت آب در مسیر دستگاه جلوگیری کرده و سبب می‌شود تا دستگاه جوش بیاورد. برای رفع مشکل از روش اسید شویی رسوب‌زدایی استفاده می‌کنند. البته این کار نیازمند دانش و تبحر بالا است.

بنابراین افراد مبتدی نمی‌توانند آن را به خوبی انجام دهند. تنها افراد باتجربه می‌توانند بدون خطر و مشکل اقدام به رسوب‌زدایی با استفاده از اسید کنند. لذا پیشنهاد می‌شود به‌صورت خودسرانه این کار را انجام ندهید زیرا خطرات زیادی به دنبال دارد. یکی از مهم‌ترین قطعات در سیستم‌های گرمایشی پمپ سیرکولاتور است.

این قطعه وظیفه به گردش درآوردن آب در مدار گرمایشی را دارد. پمپ سیرکولاتور آب را از رادیاتور گرفته و به سمت مبدل هدایت می‌کند. هنگامی‌که آب با استفاده از مشعل گرم شد به مبدل ثانویه و رادیاتور انتقال پیداکرده و وارد پمپ می‌شود. این فرایند مدام تکرار شده و آب در مدار جریان پیدا می‌کند. خرابی در پمپ سیرکولاتور موجب می‌شود تا سیستم گرمایشی جوش بیاورد. در هر حال خرابی و سوختن پمپ دلیلی برای این بروز اتفاق است.

مقاله مرتبط:  آموزش تعمیر شیر سه طرفه پکیج بوتان

درصورتی‌که نیاز به خدمات دارید، از نمایندگی بوتان و نمایندگی ایران رادیاتور برای تعمیرات پکیج خود کمک بگیرید.

بحث در مورد معیوب بودن شیر موتور و کم بودن فشار گاز

یکی از اصلی‌ترین قطعات در سیستم‌های گرمایشی موتور دستگاه است. خرابی و مشکل در این قطعه می‌تواند مشکلات زیادی را برای سیستم گرمایشی به دنبال داشته باشد. به‌عنوان‌مثال هنگامی‌که خراب شود و از کار بیفتد سیستم گرمایشی جوش آورده و خاموش می‌شود. برای رفع این مشکل باید اقدام به باز کردن شیر و بررسی آن کنید.

دقت داشته باشید که این کار باید توسط افراد ماهر انجام گیرد و افراد مبتدی نمی‌توانند از عهده آن برآیند. افزایش فشار در سیستم‌های گرمایشی منجر به این اتفاق می‌شود اما برعکس آن نیز صادق است. به‌عنوان‌مثال سیستم گرمایشی سبب می‌شود تا سیستم گرمایشی جوش آورده و خاموش شود. تنظیم فشار و دمای سیستم‌های گرمایشی اهمیت زیادی دارد و عدم توجه به این موضوع سبب می‌شود تا دستگاه جوش بیاورد.

در هنگام خاموشی پکیج چه‌کاری انجام دهیم؟

اگر به هر دلیلی سیستم گرمایشی شما جوش آورد و خاموش شد در ابتدا بعد از کنترل خود فشار سیستم گرمایشی را کنترل کنید. دقت داشته باشید که فشار دستگاه باید روی عدد یک و نیم باشد. بر روی دستگاه ارورهایی نمایش داده می‌شود که می‌توانند کمک زیادی برای عیب‌یابی کنند.

دقت داشته باشید که خودتان به‌تنهایی و خودسرانه نمی‌توانید اقدام به عیب‌یابی و تعمیر دستگاه کنید. لذا بهتر است تا ارورها را یادداشت کرده و به سراغ یک تعمیرکار ماهر بروید. افرادی که در این زمینه هیچ‌گونه آگاهی ندارند به‌هیچ‌عنوان نباید تصمیم به تعمیر سیستم‌های گرمایشی بگیرند. سایت تهران سرویس کاران دارای تعمیرکاران باتجربه‌ای است که می‌توانند تمامی مشکلات این دستگاه‌ها را شناسایی و رفع کنند.

مقاله مرتبط:  چرا پکیج خاموش می‌شود؟ چرا پکیج روشن نمی‌شود؟

سخن پایانی

سیستم‌های گرمایشی مصرف انرژی پایین داشته و دارای ظاهری زیباتری هستند. باوجود تمام این مزایا و ویژگی‌های مثبت گاهی اوقات این سیستم‌های گرمایشی با خرابی و مشکلات مواجه می‌شوند. یکی از مشکلاتی که سیستم گرمایشی با مواجه می‌شود جوش آوردن پکیج است. در این مطلب در مورد علت‌های بروژ چنین اتفاقی بحث کردیم. همچنین گفتیم که تعمیر و رفع این مشکل توسط افراد متخصص و ماهر انجام می‌گیرد. اگر به دنبال سرویس کاران ماهر هستید می‌توانید به سایت تهران سرویس کاران مراجعه کنید. در سایت تهران سرویس کاران انواع خدمات در حوزه تعمیر و تعویض قطعات سیستم‌های گرمایشی ارائه می‌شود.

مقالات مرتبط

محدوده گرمایش پکیج‌ها تا چه متراژی است؟

محدوده گرمایش پکیج‌ها تا چه متراژی است؟

برای خرید پکیج معیارهای زیادی جهت انتخاب محصول وجود دارد. ازجمله ابعاد محصول، فن‌دار بودن و یا بدون فن بودن پکیج و یا عوامل دیگری که با توجه به اقتضای

تفاوت پکیج‌های فن دار و بدون فن در چیست؟

تفاوت پکیج‌های فن دار و بدون فن در چیست؟

زمانی که تصمیم گرفتید برای ساختمان محل کار و یا ساختمان مسکونی خود پکیج تهیه کنید، بهتر است به عوامل مختلفی توجه کنید. ازجمله مواردی که باید با توجه به

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *