روش اصولی هواگیری پکیج ایران رادیاتور (طرز هواگیری پکیج ایران رادیاتور)

روش اصولی هواگیری پکیج ایران رادیاتور (طرز هواگیری پکیج ایران رادیاتور)

هواگیری پکیج یکی از کارهایی است که باید پیش از شروع فصول سرد سال، برای راه‌اندازی سیستم گرمایشی و افزایش بازده آن، انجام داد. شما با این عمل، هوای اضافی را از دستگاه خارج و به بهبود عملکرد پکیج کمک می‌کنید. در واقع هواگیری پکیج مزایای بسیاری را به همراه دارد که می‌توان گفت پس از هواگیری پکیج ایران رادیاتور، شما شاهد عملکرد بهتر دستگاه خواهید بود. نحوه هواگیری پکیج، مراحل متعددی دارد و از طرفی متناسب با برند سیستم شما، روش هواگیری پکیج متفاوت است.

چه زمانی پکیج ایران رادیاتور را هواگیری کنیم؟

بروز برخی از علائم و اختلالات در پکیج دیواری ایران رادیاتور، به معنای یک هشدار جدی برای هواگیری پکیج هستند. این علائم عبارت‌اند از:

  • شنیدن صدای بلند و ناهنجار در هنگام روشن شدن پکیج که به وجود آمدن این صدا به دلیل هوای اضافی موجود در دستگاه است.
  • آب مصرفی به خوبی گرم نشده و یا سرد است.
  • رادیاتورها گرمای یکنواختی تولید نمی‌کنند و یا کاملاً سرد هستند.
  • یک قسمت از رادیاتور سرد و بخش دیگر گرم است.

اما در صورتی که بعد از هواگیری سروصداها همچنان باقی است و یا مشکل پکیج شما برطرف نشد با تعمیرکاران ما در تهران سرویس‌کاران، برای سرویس و تعمیر پکیج ایران رادیاتور خود تماس بگیرید.

قبل از انجام عملیات هواگیری حتما اطمینان حاصل کنید که پکیج شما خطایی ندارد، راهنمای خطاهای ایران رادیاتور را می‌توانید از سایت تهران سرویسکاران به‌صورت رایگان مشاهده کنید.

مزایای هواگیری پکیج ایران رادیاتور

  • معمولاً بعد از هواگیری پکیج ایران رادیاتور ایمنی دستگاه و کارکرد پکیج و رادیاتورها بهتر می‌شود.
  • آب گرم مصرفی با فشار مناسب منتقل می‌شود.
  • سروصدای اضافی و ناهنجاری لوله‌ها و پکیج رفع می‌شود.
  • گرمادهی رادیاتورها به‌صورت یکنواخت پخش می‌شود و عملکرد آن‌ها بهتر می‌شود.
  • از نشت آب از رادیاتورها جلوگیری می‌شود و در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌شود.
مقاله مرتبط:  آموزش تغییر فصل پکیج ایران رادیاتور

روش هواگیری پکیج ایران رادیاتور

به دو روش پکیج ایران رادیاتور را هواگیری می‌کنند و هرکدام از این دستورالعمل‌ها دارای مراحل مختلفی است و برای هر مدل از پکیج‌های ایران رادیاتور قابل‌اجرا است.

روش اول:

  1. ابتدا پکیج را خاموش‌کنید و بعد از گذشت مدتی با آچار مخصوص هواگیری، پیچ هواگیری رادیاتورها را بازکنید تا هوای اضافه خارج شود.
  2. بعد از خروج هوای اضافی از دستگاه، پیچ را مجدداً محکم ببندید.
  3. در مرحله آخر شما می‌توانید با تنظیم فشار دستگاه بین یک تا یک و نیم درجه، پکیج را روشن کنید.

بعد از هواگیری پکیج ایران رادیاتور اگر بازهم مشکلات پکیج مانند سروصدای اضافی دستگاه و یا گرم نشدن آب برطرف رفع نشد، باید تعمیر پکیج، را به افراد متخصص بسپارید، چراکه ممکن است مبدل‌های حرارتی دچار مشکل شده باشند.

روش دوم:

  1. در مرحله اول باید شیر آب گرم را بازکنید برای اینکه دستگاه و پمپ کار کنند.
  2. به‌وسیله پیچ‌گوشتی مخصوص، پیچ هواگیری را بازکنید تا هوای آن خارج شود.
  3. در این هنگام دقت داشته باشید که همراه با هوا مقداری آب هم از دستگاه خارج می‌شود. برای جلوگیری از خیس شدن محل پکیج، ظرف مناسبی را برای این کار در نظر بگیرید.
  4. کمی صبر کنید تا صدای هوای اضافی همراه با حباب قطع شود.
  5. در آخر پیچ‌ها را در جهت عقربه‌های ساعت محکم کنید و به همین ترتیب هواگیری در این مرحله به‌پایان می‌رسد.

بعد از هواگیری پکیج چه‌کاری باید انجام داد؟

پس از هواگیری پکیج لازم است تا فشار آب پکیج را مجدداً تنظیم کنید. فشار نرمال برای اکثر پکیج‌ها بین 1/5 تا 2 بار است. درصورتی‌که فشار پکیج در خارج از این محدوده باشد لازم است به روش زیر فشار پکیج تنظیم شود.

مقاله مرتبط:  از کجا بفهمیم پکیج رسوب گرفته یا خیر؟

1- روش پایین آوردن فشار بعد از هواگیری پکیج

اگر بعد از هواگیری پکیج ایران رادیاتور و سایر مدل‌های دیگر، به هر علتی فشار پکیج بالا رفت، برای پایین آوردن آن می‌توان از رادیاتور حوله خشک‌کن برای تنظیم فشار استفاده کنید. معمولاً در اکثر حمام‌ها یک رادیاتور وجود دارد که به حوله خشک‌کن معروف است. برای پایین آوردن فشار پکیج معمولاً این رادیاتور را هواگیری می‌کنند.

برای این کار، پیچ هواگیری را بازکرده تا مقداری هوا و سپس آب خارج شود، پس از پایین آمدن فشار به حد موردنظر پیچ را ببندید. در این شرایط وضعیت مصرف گاز پکیج را نیز چک کنید.

2- روش بالا بردن فشار بعد از هواگیری پکیج

در هنگام تنظیم کردن فشار پکیج بعد از هواگیری، درصورتی‌که فشار پکیج کمتر از 1.5 بار باشد حتماً باید فشار را بالا ببرید، برای بالا بردن آن، شیر کوچک آبی‌رنگی که در زیر پکیج وجود دارد را بازکنید و به درجه فشارسنج روی پکیج نگاه کنید و تا زمانی که فشار به 1.5 برسد آن را باز نگه‌دارید، پس از رسیدن به فشار موردنظر، شیر آبی‌رنگ را ببندید.

در صورتی که موفق به انجام عملیات هواگیری پکیج نشدید، می‌توانید از نمایندگی ایران رادیاتور تهران سرویس کاران کمک بگیرید.

کلام پایانی

پیاده‌سازی روش هواگیری پکیج مستلزم دانش و دقت بالایی است که بهتر است به یک کارشناس و یک تعمیرکار حرفه‌ای بسپارید. کارشناسان ما در تهران سرویسکاران، مهارت لازم برای تعمیر و سرویس هر برندی رادارند که نحوه هواگیری پکیج ایران رادیاتور یکی از تخصص‌های آن‌ها است.

تعمیرکار و سرویس‌کار فعال در تهران سرویس‌کاران تجربه فراوان درزمینه تعمیر و عیب‌یابی پکیج و رفع معایب انواع پکیج ازجمله پکیج ایران رادیاتور رادارند و به‌تمامی مدل‌های پکیج تسلط دارند. درصورتی‌که پکیج شما نیاز به تعمیر و تعویض قطعه‌ای داشته باشد، از قطعات اصلی و باکیفیت استفاده می‌کنند و در پایان کار، فاکتور هزینه‌های تعمیر پکیج به شما تحویل داده می‌شود.

مقاله مرتبط:  لیست کامل ارورهای پکیج ایران رادیاتور | دلیل ارور پکیج ایران رادیاتور

متقاضیان عزیز، می‌توانید به‌وسیله شماره‌هایی که در سایت تهران سرویس‌کاران است با آن‌ها تماس تلفنی برقرار کنید و یا با مراجعه به سایت، درخواست خود را بگذارید تا در سریع‌ترین زمان ممکن درخواست شما توسط متخصصان ما موردبررسی قرار گیرد.

مقالات مرتبط

محدوده گرمایش پکیج‌ها تا چه متراژی است؟

محدوده گرمایش پکیج‌ها تا چه متراژی است؟

برای خرید پکیج معیارهای زیادی جهت انتخاب محصول وجود دارد. ازجمله ابعاد محصول، فن‌دار بودن و یا بدون فن بودن پکیج و یا عوامل دیگری که با توجه به اقتضای

تفاوت پکیج‌های فن دار و بدون فن در چیست؟

تفاوت پکیج‌های فن دار و بدون فن در چیست؟

زمانی که تصمیم گرفتید برای ساختمان محل کار و یا ساختمان مسکونی خود پکیج تهیه کنید، بهتر است به عوامل مختلفی توجه کنید. ازجمله مواردی که باید با توجه به

علت جوش آوردن پکیج ایران رادیاتور و بوتان چیست؟

علت جوش آوردن پکیج ایران رادیاتور و بوتان چیست؟

یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین سیستم‌های گرمایشی در ساختمان‌ها پکیج‌ها هستند که در چند سال اخیر طرفداران بسیار زیادی پیداکرده‌اند. از سیستم‌های گرمایشی برای تأمین آب گرم مصرفی و گرم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *