پکیج زمینی دستگاهی برای تأمین گرمای شوفاژ و آبگرم مصرفی است و جایگزین خوبی برای موتورخانههای قدیمی است. با استفاده از پکیجهای زمینی، دیگر نیازی به استفاده از آبگرمکن برای مصرف روزانه مثل استحمام و ظرفشویی نیست.
پکیجها ازنظر مدل به انواع مختلفی تقسیم میشوند. از انواع مدلهای پکیج میتوان به پکیج زمینی، پکیج دیواری، پکیج دودکش دار و پکیج فن دار اشاره کرد.
میتوان پکیج زمینی را اینگونه تعریف کرد که دستگاهی است که قادر به تأمین همزمان آب گرم مصرفی و آب گرم شوفاژ برای هریک از واحدهای مسکونی باشد. پکیجها میتوانند بهراحتی مانند یک کابینت دیواری یا زمینی نصب شوند که علاوه بازدهی انرژی بالاتر، مصرف سوخت کمتری را نسبت به موتورخانههای قدیمی دارند. وجود پکیجها باعث حذف لولهکشیهای گسترده در ساختمان و نیز مستقل شدن هر یک از واحدها ازنظر تأمین گرمایش و آب گرم مصرفی میشود.
تفاوت پکیج زمینی و دیواری چیست؟
پکیجها صدای کمتری از خودشان تولید میکنند و در کنار آن نوسانات گرم و سرد شدن و یا تغییرات دمای آب در آنها کمتر دیده میشود، یعنی آب به شیب یکنواختتری گرم میشود، این ویژگی باعث محبوبیت زیادی بهخصوص برای ساختمانهای مسکونی شده است. ضمن اینکه پکیجها در فضای کمتر و کوچکتری قابلنصب هستند و جای کمتری اشغال میکنند و در دنیای امروز که آپارتمانها و خانهها کوچکتر شدهاند کارایی بیشتری دارد. این ویژگی یک مزیت مهم شناخته میشود.
اما در یک دستهبندی پکیجها به پکیجهای دیواری و زمینی تقسیم میشوند اما این دو دستگاه تفاوتهایی با یکدیگر دارند. به تفاوتهای پکیج دیواری و زمینی عبارتاند از:
- اولین تفاوت پکیج دیواری و زمینی این است که در محلها و ساختمانهایی که نیاز به تولید گرمای زیادتری است، استفاده از پکیج زمینی، بهتر و بهصرفه بوده و گرمای مناسب و موردنیاز فضا را تولید میکند. و پکیجهای دیواری برای محیطهای کوچکتر مناسب است.
- پکیجهای زمینی مخزن کویل دار یا مخزن ذخیره آبدارند و این تفاوت پکیج دیواری و زمینی در هنگام قطع آب یا نوسانات فشار آب بسیار اهمیت پیدا میکند.
- پکیجهای زمینی برای ساختمانها و خانههای چندطبقه مناسبتر هستند. در ویلاها و خانهها با مساحت زیاد هم استفاده از پکیج زمینی مقرونبهصرفه بوده و کاربردیتر است. محل استفاده از پکیج یکی از فرقهای پکیج زمینی و پکیج هوایی در نظر گرفته میشود.
انواع پکیج زمینی
پکیجهای زمینی در یک تقسیمبندی، به پکیجهای پکیج گازسوز، پکیج گازوئیل سوز، پکیج دوگانهسوز و پکیج برقی تقسیم میشود. پکیجهای زمینی در یک تقسیمبندی دیگر هم به دو نوع مشعلی و یا خود برنر تقسیمبندی میشود که بر اساس آخرین دستورالعمل سازمان نظاممهندسی استفاده از پکیج زمینی خود برنر استاندارد نبوده امکان مکش مونوکسید در این سیستم وجود دارد و تخلیه بهسختی انجام میشود. به همین خاطر تمامی پکیجهای زمینی تولیدشده بهصورت مشعلی تولیدشده و منبع حرارتی سیستم مشعل گازی یا گازوئیلی است.
مزایای پکیج زمینی
- پکیجهای زمینی دارای مخازنی هستند که کار این مخازن این است که آب گرم را نگهداری میکنند.
- پکیجهای زمینی دارای بازدهی گرمایشی بالاتری نسبت به موتورخانهها هستند.
- در سیستم گرمایشی پکیج زمینی، در مقایسه با سیستم موتورخانه مرکزی ساختمان، گرمای کمتری اتلاف میشود.
- پکیجهای زمینی نسبت به سیستم موتورخانه مصرف سوخت کمتری دارند.
- در پکیجهای زمینی در بعضی از مدلهای آن به علت استفاده از دودکش فن دار، ایمنی بیشتری دارند.
- استفاده از سیستم گرمایشی پکیج برای ساختمان، یک سیستم مستقل است. و مشکلات موتورخانهها را ندارد.
- پکیجهای زمینی باعث حذف لولهکشی جداگانه به هر واحد از موتورخانه در آپارتمانها شد.
- پکیجهای زمینی برای کاربرد در محیطهای بزرگ مناسبتر است.
- راهاندازی پکیجهای زمینی آسان و بدون دردسر هست. همچنین شرایط سرویس و نگهداری آن نسبت به موتورخانه هزینه کمتری دارد.
معایب پکیج زمینی
- پکیجهای زمینی نسبت به پکیج دیواری به مصرف سوخت بیشتری نیاز دارند.
- پکیجهای زمینی نسبت به پکیجهای دیواری صدای بیشتری تولید میکنند.
- در پکیجهای زمینی برعکس پکیجهای دیواری آبگیری بهطور خودکار انجام نمیشود. و باید فشار آب بهطور دستی تنظیم گردد.
- پکیجهای زمینی نسبت به پکیج دیواری فضای بیشتری را میگیرد.
- عمر مفید پکیجهای زمینی نسبت به سیستم موتورخانه کمتر است.
- پکیجهای زمینی هرچند فضای کمتری را اشغال میکنند. اما در داخل ساختمان فضایی را میگیرند.
عملکرد پکیجهای زمینی
عملکرد پکیجهای زمینی در فصل زمستان به این شکل است که آب گرم مدار گرمکننده را تأمین میکنند. درواقع وقتی شما شیر آب گرم باز میکنید با عبور جریان آب از سنسور فشار میکروسوئیچ، این سنسور فعال میشود و با ارسال فرمان به شیر سه طرفه برقی از طریق برد کنترل الکترونیک مدار رادیاتورها موقت قطعشده و آب مدار گرمکننده به مبدل حرارتی ثانویه هدایت میشود. بهاینترتیب، آب گرم مصرفی فوراً تأمین میشود. و بلافاصله پس از بسته شدن شیر آب گرم مصرفی شیر سه طرفه برقی بهطور اتوماتیک آب گرم مدار گرمکننده را به مدار رادیاتور هدایت میکند.
ما نمایندگی بوتان و نمایندگی ایران رادیاتور بهصورت رسمی هستیم. تعمیرات انواع پکیج بوتان و تعمیرات انواع پکیج ایران رادیاتور از تخصصهای اصلی ما است. تمام این اطلاعات از دل تجارب ما هستند.
کلام پایانی
پکیج زمینی دستگاهی برای تأمین گرمای شوفاژ و آبگرم مصرفی است و جایگزین خوبی برای موتورخانههای قدیمی است. با استفاده از پکیجهای زمینی، دیگر نیازی به استفاده از آبگرمکن برای مصرف روزانه مثل استحمام و ظرفشویی نیست. پکیجهای زمینی مخزن کویل دار یا مخزن ذخیره آبدارند و این تفاوت پکیج دیواری و زمینی در هنگام قطع آب یا نوسانات فشار آب بسیار اهمیت پیدا میکند.
مزایای استفاده از پکیجهای زمینی بیشتر از معایب آن است. بهتر است هنگام خرید پکیج زمینی با کارشناسان ما در تهران سرویسکاران مشورت نمایید، تا بتوانید سیستم گرمایشی متناسب با نیاز ساختمانتان را خریداری کنید.
بهطورکلی، با توجه به مزایایی که برای پکیجهای زمینی برای شما گفتیم، سیستم گرمایشی مناسبی برای فضاهای بزرگ هست. و نسبت به سیستم موتورخانه بهصرفهتر است.
تهران سرویسکاران نمایندگی ارائه انواع خدمات مربوط به پکیجهای زمینی است، شما هر سؤال یا مشکلی در مورد پکیجهای زمینی داشتید میتوانید با مشاوران تهران سرویسکاران در میان بگذارید. پشتیبانی تهران سرویس کاران بهصورت ۲۴ ساعته فعال است و آماده پاسخگویی به شما عزیزان است.